Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mélangez la farine avec le sucre.
Meng de bloem met de suiker.
-
Zet de melk samen met de kaneelstok, vanillestok en zeste van citroen en sinaasappel op het vuur en laat opkoken.
-
Voeg de bloem-suikermengeling beetje bij beetje toe aan de kokende melk, terwijl je constant roert met een houten lepel. Zo bekom je een halfdikke crème die voorzichtig van de lepel glijdt.
-
Haal van het vuur en laat afkoelen onder plasticfolie. Duw de plasticfolie op de crème, zo voorkom je dat er zich een velletje vormt.
-
Klop de eidooiers los en voeg toe aan de lauwe crème.
-
Verwijder de vanille- en kaneelstok en stukjes zeste.
-
Leg de rollen bladerdeeg op elkaar en rol ze zo strak mogelijk op.
-
Leg in de koelkast of kort in de diepvries, zodat het deeg mooi stevig en koud is.
-
Snij dunne rondjes uit het deeg en druk dit goed aan in de ingevette vormpjes. Zorg ervoor dat het deeg tot aan de bovenkant komt.
-
Giet de crème in de bladerdeegkommetjes.
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Zet de pastéis in de voorverwarmde oven en bak ± 15 min.
-
Meng wat suiker met wat kaneelpoeder.
-
Haal de pastéis uit de oven en laat wat afkoelen.
-
Bestrooi met de kaneelsuiker en serveer lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven