Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
1. Pel de rode ui en snipper in halve ringen.
-
Schil de wortelen en snij in (niet te dikke) schijfjes.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de kippenbouten goudbruin in wat boter op een matig vuur.
-
Schep over in een ovenschotel en voeg de wortelen en kastanjechampignons toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bak de ui en spekjes in de pan van de kip. Roer de bloem erdoor. Blus met de kippenbouillon en room. Breng aan de kook en schraap de braadresten goed los van de bodem van de pan.
-
Voeg de inhoud van de pan, samen met 2 takken dragon, bij de kip.
-
Laat afgedekt 45 min garen in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de uiteindes van de prinsessenboontjes. Blancheer de prinsessenbonen 2 min en voeg de erwten toe. Laat nog 2 min garen.
-
Giet af en spoel onder koud water. Trek de prinsessenbonen in de lengte uit elkaar.
-
Halveer de kerstomaten. Meng de bonen, erwten en kerstomaten. Besprenkel met 50 ml olijfolie en sap van ½ citroen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de kippenbouten uit de oven, verwijder het vel en pluk het kippenvlees van de beenderen. Voeg het vlees toe aan de saus.
-
Breng de pastei op smaak met zwarte peper, zout en citroensap (naar smaak). Snipper de overige blaadjes dragon fijn en roer door de kippenpastei.
-
Serveer met gebakken kroketten en de bonensalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven