Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: snij de trostomaten in stukjes en pureer in de blender met de rest van de dressingingrediënten. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
-
Pel de uien en snij in fijne ringen.
-
Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de courgettes in plakjes. Halveer de kerstomaatjes. Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Verwarm de wok, giet er een scheut olijfolie in en roerbak de uiringen en paprikablokjes. Kruid met oregano, tijm, peper en zout. Voeg de courgette toe en roerbak nog enkele minuten. Schep de kerstomaatjes erdoor en laat nog 1 min meebakken. Kruid met peper en zout en laat iets afkoelen.
-
Schep de groenten en dressing door de pasta. Breng verder op smaak met peper, zout en olijfolie.
-
Werk af met pijnboompitten en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven