Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de dressingingrediënten door elkaar. Kruid met peper en zout. Laat rusten zodat de suiker kan oplossen.
-
Kook de pasta beetgaar. Giet ze af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verwijder zaadlijsten en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Snij de tomaten in kwartjes, verwijder de pitjes en snij in kleine stukjes. Snij de olijven in plakjes. Pel de rode uien en snipper fijn.
-
Schep de pasta, groenten en plakjes tapasworst door elkaar. Hou de dressing apart.
-
Maak de salade, vlak voor het serveren, aan met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven