Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zeste van 1 pompelmoes en snij fijn. Blancheer deze in kokend water en laat schrikken in ijskoud water. Hou apart.
-
Schil 1 roze en 1 gele pompelmoes ‘à vif’, dus tot op het vruchtvlees en snij de kwartjes van tussen de vliesjes. Hou apart.
-
Pers het sap van de resterende pompelmoezen.
-
Snij het kalkoenlapje in reepjes van 1 cm dikte. Bak het kort aan in hete boter. Kruid met peper en zout. Hou apart.
-
Deglaceer de pan met de kippenbouillon en het pompelmoessap. Kruid met peper en zout. Werk af met klontjes koude boter. Hou de saus apart.
-
Kook de pastastrikjes al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
-
Pel de rode uien en snij in fijne ringen.
-
Meng de uiringen, pompelmoeskwartjes en kalkoenreepjes onder de pasta. Giet de saus erover.
-
Werk af met fijngesnipperde peterselie en zeste van de pompelmoes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven