Pastasalade met druiven, kalkoenstukjes, broccoli en gebakken geitenkaas
Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de casarecce beetgaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.
-
Snij de roosjes van de broccoli.
-
Blancheer 2 à 3 min in gezouten, kokend water.
-
Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Spoel onder koud water om de smaak te verzachten.
-
Dressing: meng de mosterd, honing, frambozenazijn, arachideolie, vanillesuiker, zwarte peper en het zout met elkaar.
-
Halveer de druiven.
-
Snij de kalkoensneden in reepjes.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan. Roerbak de kalkoenreepjes krokant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Paneer de geitenkaasjes: haal eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en door het paneermeel.
-
Bak goudbruin aan elke kant in wat arachideolie.
-
Meng de dressing onder de pasta met de broccoli en druiven. Werk af met de kalkoenstukjes en rode ui.
-
Werk af met de geitenkaasjes en Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven