Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente.
-
Verwarm de olie van de gemarineerde ansjovis samen met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ansjovis in stukken en warm mee in de olie.
-
Zet van het vuur en voeg de diepvrieserwten onmiddellijk toe. Laat kort garen.
-
Snij de bleekselder en courgette in kleine blokjes en voeg bij de gare pasta.
-
Meng de vinaigrette met de ansjovis en erwtjes onder de pasta.
-
Voeg de mierikswortelcrème en yoghurt onder de pastasalade.
-
Meng alles goed door elkaar.
-
Werk af met fijngesneden verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven