Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en spoel af onder koud water om het kookproces te stoppen.
-
Halveer de kerstomaatjes en mozzarellaknikkers.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Meng de dressingingrediënten.
-
Vul de bokaal.
-
Begin met de dressing, die komt onderin de pot.
-
Ga verder met de pasta, zongedroogde tomaatjes, kerstomaten en mozzarella in laagjes.
-
Leg de rucola erbovenop.
-
Bestrooi met pijnboompitten en basilicum.
-
Sluit de bokaal en plaats koel.
-
Draai, net voor je gaat eten, de bokaal om; zo verdeelt de dressing zich over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven