Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de spirelli gaar in een ruime pot water met zout, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.
-
Bak de kabeljauw in hete boter, kruid de vis met peper en zout. Koel de vis af en snij in kleinere stukken.
-
Snij de kerstomaten en de appelkappertjes in 4. Snij de olijven in ringen.
-
Haal de ansjovis uit het blik en snij in stukken.
-
Pel de look en sjalotten en snipper alles fijn.
-
Bak de sjalot in veel olijfolie. Voeg de ansjovis toe en laat kort meebakken. Doe eerst de suiker en daarna de balsamicoazijn erbij.
-
Laat afkoelen alvorens de versnipperde basilicum eronder te mengen.
-
Meng deze saus onder de spirelli.
-
Werk de pasta af met de kerstomaatjes, stukken kabeljauwfilet, olijven, appelkappertjes en wat basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven