Pastasalade alla puttanesca

Pastasalade alla puttanesca

Allergenen

Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de spirelli gaar in een ruime pot water met zout, zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.

  3. Bak de kabeljauw in hete boter, kruid de vis met peper en zout. Koel de vis af en snij in kleinere stukken.

  4. Snij de kerstomaten en de appelkappertjes in 4. Snij de olijven in ringen.

  5. Haal de ansjovis uit het blik en snij in stukken.

  6. Pel de look en sjalotten en snipper alles fijn.

  7. Bak de sjalot in veel olijfolie. Voeg de ansjovis toe en laat kort meebakken. Doe eerst de suiker en daarna de balsamicoazijn erbij.

  8. Laat afkoelen alvorens de versnipperde basilicum eronder te mengen.

  9. Meng deze saus onder de spirelli.

  10. Werk de pasta af met de kerstomaatjes, stukken kabeljauwfilet, olijven, appelkappertjes en wat basilicum.