Schaaldieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de venkel en bewaar als garnituur.
-
Reinig de venkel en snij in fijne lamellen.
-
Reinig de lente-uitjes en snij in fijne stukken.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snij de pikante salami in blokjes, bak in een hete pan en hou opzij.
-
Verhit de boter en olijfolie in een pot en stoof de sjalot, venkel en lente-uitjes aan.
-
Plet het venkelzaad en voeg toe aan de groenten. Voeg ook het bouillonblokje toe. Meng alles.
-
Deglaceer met de witte wijn en pastis. Giet het water erbij.
-
Zet een deksel op de pot en laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Leg een lasagnevel open en schik er 3 scampi’s op met daartussen telkens wat gebakken pikante salami.
-
Rol op tot een cannelloni.
-
Boter de ovenschaaltjes in en leg hierin de cannelloni*.
-
Overgiet met de groentesaus. Strooi de kaasmengeling erover.
-
Zet gedurende 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en werk af met een takje venkelgroen en wat stukjes pikante salami.
-
Serveer warm.* Voor een warm voorgerecht volstaan 2 rolletjes. Voorzie 3 rolletjes voor een hoofdgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven