Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Giet af, laat uitlekken en meng met het ei, de Parmezaanse kaas en 1 el olijfolie.
-
Vet een muffinvorm in met olijfolie of gebruik een silicone muffinvorm.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel de spaghetti over 12 vormpjes.
-
Verdeel de spaghettikruiden en 2 el passata over elke muffin.
-
Snij of scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de muffins.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met een blaadje basilicum.
-
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven