Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de schelpen minstens 3 keer in koud water met zout. Er mag geen zand in de schelpjes achterblijven.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
Pel de sjalot en reinig de venkel. Pel de look en snipper fijn.
-
Snij de venkel, rode peper en sjalot zeer fijn in blokjes.
-
Stoof aan in olijfolie, voeg de Provençaalse kruiden en looksnippers toe.
-
Voeg de gewassen schelpen toe en flambeer met Ricard. Zet het deksel op de pot.
-
Schud regelmatig op. Kruid met peper en zout
-
Haal de schelpen uit de pot en hou warm onder deksel.
-
Voeg de boter toe aan de saus en laat opkoken zodat de saus iets dikker wordt. Voeg wat citroensap en fijngesneden platte peterselie toe.
-
Warm de pasta hierin terug op.
-
Verdeel de pasta met groenten in diepe borden en serveer de schelpen erover.
-
Werk af met wat fijngeraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven