Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de schelpjes grondig onder koud stromend water en verwijder kapotte of open schelpen.
-
Snij de stelen van de peterselie en bind ze samen met keukentouw.
-
Hak de peterselieblaadjes grof.
-
Snipper de look fijn.
-
Snij de kerstomaatjes in kwartjes.
-
Breng een ruime pot licht gezouten water aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook beetgaar.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in de wok. Voeg de peterseliestengels en look toe, kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomaatjes en espelettepeper toe en roerbak tot de look gaat kleuren.
-
Voeg de schelpen toe en overgiet met de wijn.
-
Plaats het deksel op de wok laat 4 à 5 min stomen tot de schelpen open zijn, schud de wok regelmatig op.
-
Verwijder de peterseliesteeltjes.
-
Giet de pasta af en schep hem samen met de peterselie door de schelpjes.
-
Breng verder op smaak met olijfolie, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven