Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de vongole in ruim koud water.
-
Kook de pasta intussen beetgaar, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper alles fijn. Stoof aan in hete olijfolie, in een grote pan. Voeg er de witte wijn en piment d’espelette aan toe en laat goed doorstoven.
-
Doe de schelpen erbij en schud ze goed op. De vongole zijn gaar als ze volledig open zijn.
-
Meng de pasta eronder. Werk af met peterselie, citroensap en -zeste.
-
Serveer direct in kommetjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven