Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een pot met water en zout op het vuur om de pasta te koken.
-
Kook de pasta gaar in 11 min, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Haal de ansjovis en sardienen uit het blik en verwijder het vocht.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Haal de kappertjes uit hun vocht.
-
Pel de look en snij in fijne schijfjes.
-
Bak de schijfjes look in een pan met een flinke scheut olijfolie.
-
Voeg de olijven, kappertjes, ansjovis en sardienen toe en overgiet alles met de passata.
-
Giet de pasta af als hij ‘al dente’ is. Meng direct in de pan met de saus.
-
Roer alles door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Werk af met de verse blaadjes oregano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven