Allergenen

Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes, de asperges in schuine stukken en de courgette in plakjes.

  2. Pel de look en snipper fijn. Hak de peterselie fijn. Snij de ansjovisfilets in stukjes en rasp de zeste van de citroen.

  3. Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis erin smelten, voeg pilipili (naar smaak), look, citroenzeste en peterselie toe. Kruid royaal met zwarte peper en laat zachtjes bakken. Blus met witte wijn en laat de saus 5 min sudderen. Haal van het vuur.

  4. Breng een grote pot gezouten water aan de kook en voeg de pasta toe. Roer en doe de broccoli erbij. Voeg 2 min voor de pasta beetgaar is, erwtjes, courgette en tenslotte asperges toe. Schep een pollepel kookvocht uit de pot en hou die bij.

  5. Giet de pasta met groenten af. Verwarm de saus en schep de pasta erdoor, giet indien nodig wat kookvocht erbij. Kruid met zwarte peper en werk af met verse kruiden en optioneel met toefjes ricotta en reepjes parmaham.

  6. Serveer met in partjes gesneden citroen.