Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop het ei los in een kom en schep de pasta erdoor.
-
Snipper 0,5 van de basilicumblaadjes fijn en schep samen met de gemalen kaas door de pasta. Kruid met peper en zout.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en bestrijk de randen met olijfolie. Druk het pastamengsel erin plat en bak krokant goudbruin in de oven.
-
Halveer de tomaatjes en scheur de mozzarella in stukjes. Strooi over de spaghettipizza, kruid met peper en zout en zet terug in de oven tot de tomaatjes barsten.
-
Bestrooi met rucola en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven