Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto:
pel de look. Mix de kaas, noten, look, zout, basilicum en olijfolie tot een gladde pesto. Verfris met limoensap.
-
Snij de sneetjes spek fijn en bak krokant in wat olie.
-
Was de snoeptomaatjes en snij ze in 2.
-
Kook de verse pasta 2 min in ruim water met zout. Giet de pasta af en meng de pesto eronder, roer goed.
-
Serveer de pasta met de snoeptomaatjes en krokante spekjes.
-
Werk de pasta af met wat rucola en parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven