Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en ontdarm de scampi’s.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Verwarm 4 el olijfolie in een kookpot op een matig vuur en fruit de looksnippers. Voeg de ansjovisfilets toe en laat ze al roerend wegsmelten.
-
Blus met de wijn en laat uitdampen. Overgiet met de tomatenstukjes.
-
Laat 20 min pruttelen op een laag vuur.
-
Hak de peterselie grof.
-
Kook de pasta in licht gezouten water beetgaar. Giet af en doe terug in de warme pot. Schep er olijfolie door en kruid met versgemalen zwarte peper, espelettepeper en zeezout.
-
Voeg de zeevruchten en scampi’s toe. Laat verder pruttelen tot de scampi’s en zeevruchten gaar zijn.
-
Schep de pasta erdoor en breng verder op smaak met peper en zout.
-
Werk af met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven