noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente en hou warm. Versnipper de sjalot en look en stoof in een el olijfolie aan. Meng er de fijngehakte walnoten door.
-
Snij de kippenworst in schijfjes van 2 cm en bak kort aan in een beetje boter.
-
Snij de champignons in vier. Stoof de champignons mee. Blus ze af met de witte wijn. Laat de witte wijn even doorkoken zodat de alcohol verdampt.
-
Kruid de saus met peper en zout. Meng de pasta door de champignons en bak even mee. Voeg de worst en salie toe.
-
Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven