Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tenen look en pers fijn met een lookpers.
-
Snij het wit van de lente-uitjes fijn.
-
Mix in een hakmolen de koolvis fijn tot een puree, samen met de bloem, ½ van de look, de lente-ui en het eiwit van 1 ei.
-
Plaats gedurende 30 min in de koelkast om op te stijven.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortel en snij in fijne blokjes. Snij de courgette in blokjes.
-
Verhit wat arachideolie in een kookpot.
-
Bak de ui met de overige look glazig. Roerbak de courgette en wortel enkele min mee.
-
Voeg de tomatenpuree en spaghettikruiden toe en roer om.
-
Blus met 200 ml water, de tomatenblokjes en de tomatenpassata. Voeg het groentebouillonblokje toe.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje 30 min koken zonder deksel.
-
Rol balletjes van de vispuree.
-
Gaar de visballetjes in de tomatensaus gedurende 3 min.
-
Snipper de platte peterselie fijn en roer, na gaartijd, door de tomatensaus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de linguine al dente in kokend, gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet af en serveer met de visballetjes in tomatensaus. Rasp er nog wat Parmezaanse kaas over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven