Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het varkensvlees in de lengte in tot een envelop.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Stop de mozzarella in het opengesneden vlees. Leg er blaadjes basilicum bij en vouw dicht.
-
Leg 2 blaadjes basilicum op het vlees en verpak in Italiaanse ham.
-
Bak goudbruin en gaar in hete boter. Kruid nog bij met peper. Hou warm.
-
Smelt de mascarpone en roer de pesto erdoor. Breng verder op smaak met versgemalen peper.
-
Snij de courgettes met een dunschiller in linten.
-
Breng licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook beetgaar. Voeg de laatste 2 minuten ook de courgettelinten toe.
-
Snij het vlees in schuine plakken. Serveer op een bedje van tagliatelle, met de pestomascarponesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven