Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij in halve ringen.
-
Pel de look en pers fijn met een lookpers.
-
Borstel de bospaddenstoelen en scheur de grotere exemplaren in kleinere stukken.
-
Verhit 3 el olijfolie in een bakpan.
-
Bak de bospaddenstoelen in 2 keer al roerend goudbruin in de hete olie.
-
Voeg de sjalot en look toe en laat 1 min meebakken.
-
Blus met de witte wijn en laat inkoken.
-
Bevochtig met de kippenbouillon en room. Laat inkoken tot sausdikte.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Schaaf de Parmezaanse kaas fijn.
-
Breng gezouten water aan de kook.
-
Kook de pasta beetgaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Roer de roomkaas en spinazie onder de saus en laat slinken.
-
Giet de beetgare pasta af en roer onder de saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met bieslook en schilfers Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven