Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout. Bak aan in hete olijfolie.
-
Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water.
-
Warm de tomatensaus op. Kruid met peper en zout. Breng op smaak met fijngesnipperde basilicumblaadjes.
-
Giet de tagliatelle af en meng de helft van de tomatensaus eronder.
-
Warm in de andere helft van de saus de scampi’s op.
-
Draai de pasta op en schik in het midden van het bord. Verdeel de saus met scampi’s erover. Voorzie 6 scampi’s per persoon. Werk af met fijngesnipperde peterselie en enkele basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven