Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat hem uitlekken en hou warm.
-
Snij de salieblaadjes in fijne reepjes. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime pan en stoof de salieblaadjes. Roer de pasta en citroenzeste erdoor.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Werk af met pecorino en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven