Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het witte gedeelte van de prei in ringen en spoel grondig.
-
Stoof de preiringen in boter zonder ze te laten kleuren. Schep de roomkaas erbij en giet er een scheutje room over. Laat doorwarmen en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en verdeel over de borden.
-
Schep de preisaus over de pasta en verdeel de rivierkreeftjes erover. Werk af met bieslooksnippers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven