Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Grissini
Roer de gist los in lauw water. Rasp de parmezaan fijn. Meng met de broodbloem, gerookt paprikapoeder en pilipili. Voeg het gistwater en de honing toe. Meng tot een brokkelig deeg. Voeg het zout toe en olijfolie.
-
Kneed tot een glad deeg. Laat 1 u afgedekt rijzen op een warme plaats.
-
Vorm balletjes van 50 g. Laat op bakpapier afgedekt met plasticfolie nog 20 min rijzen.
-
Rol elk balletje uit tot een worst van 15 à 20 cm en wentel door het tarwegriesmeel.
-
Bak 12 min op 200°C.
-
Saus
Snipper de salie fijn. Halveer de oesterzwammen in de lengte. Schil de pompoen en halveer. Verwijder de zaden met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en de look en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de ui en ½ van de look glazig. Roer de pompoenblokjes erdoor. Blus met de groentebouillon en laat zacht garen onder deksel.
-
Mix, na gaartijd, fijn met de fijngesnipperde salie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bak de kippenchipolata’s 4 min aan elke kant in wat olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Bak de oesterzwammen in dezelfde pan mooi bruin. Roer er halfweg de resterende look door.
-
Kook de spaghetti gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer door de pompoenpuree.
-
Werk de pasta in pompoensaus af met de gebakken oesterzwammen. Serveer met de kippenchipolata. Werk af met wat rucola en rasp er Parmezaanse kaas over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven