Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pancetta in stukjes. Pel de look en snipper fijn. Snij de Chinese kool fijn.
-
Verhit een scheut olie in de wok en bak hierin de pancetta goudbruin. Voeg de pijnboompitten toe en roerbak tot ze kleuren. Draai het vuur lager en roer de looksnippers eronder.
-
Voeg de Chinese kool toe. Dek de pan af en laat gaar stoven.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat de pasta uitlekken.
-
Breng de kool verder op smaak met een klontje boter, peper en zout. Voeg de pasta toe.
-
Trek de mozzarella in stukjes en schep door de warme pasta. Werk af met versgeraspte Parmezaanse kaas, kervelplukjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven