zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pangrattato: verkruimel het brood in de blender. Bak het broodkruim krokant in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij de vijgen in partjes en de pancetta in reepjes.
-
Pel de ui en teentjes look en snipper fijn. Hak de rozemarijn en tijm fijn.
-
Verwarm een eetlepel olie in een pot en bak de pancetta knapperig, schep uit de pot en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Roerbak de uisnippers zacht, voeg looksnippers, tijm en rozemarijn toe en overgiet met de wijn.
-
Laat de wijn inkoken, haal van het vuur en voeg bouillon, vijgen en peterselie toe.
-
Schep de helft van de pancetta erdoor en breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en vang een kop van het kookvocht op.
-
Schep de pasta door het vijgenmengsel samen met 1 dl kookvocht en verwarm op een laag vuur.
-
Werk af met de rest van de pancetta en bestrooi met pangrattato.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven