Pasta met pancetta en pistachenotencrème
Ilona & Dennis
spar achterbroek
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 125 g pistachenoten met de olijfolie in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn. Voeg ook enkele blaadjes basilicum toe en mix nogmaals.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de pancetta in fijne reepjes en leg de reepjes verspreid op een bakplaat bedekt met bakpapier. Steek in de oven tot de pancetta krokant is (± 15 min).
-
Hak 4 el pistachenoten wat fijner en rooster in een pan zonder vetstof.
-
Kook de tagliatelle in kokend gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en meng de pistachenotencrème eronder.
-
Verdeel de pasta met saus over de borden en werk af met de gedroogde pancettastukjes, gehakte pistachenootjes en versgeraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven