Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zwarte olijven in ringen en de groene doormidden. Pluk de basilicumblaadjes.
-
Kook de pasta al dente in ruim gezouten kokend water. Giet af. Doe de pasta terug in de pan en meng de pesto met rucola eronder.
-
Serveer de pasta in diepe borden. Strooi de olijven, kappertjes en basilicumblaadjes erover. Verdeel de ansjovisfilets over de borden. Besprenkel met wat olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven