Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Giet af en hou opzij.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden. Ontpit de zwarte olijven. Snij de zongedroogde tomaatjes in de lengte in twee.
-
Pel de kleine ui en snipper fijn. Bak aan in een weinig olijfolie. Voeg de kerstomaatjes en de paprikastukjes toe en meng.
-
Voeg de spaghetti beetje bij beetje toe en meng.
-
Zet het vuur zachter. Meng de rode tapenade erdoor.
-
Voeg de olijven en de zongedroogde tomaten toe. Kruid met peper en zout.
-
Versier met blaadjes basilicum en strooi de parmezaanschilfers erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven