Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappeltjes grondig en snij ze in plakjes.
-
Kuis de boontjes.
-
Breng een ruime kookpot met licht gezouten water aan de kook.
-
Kook de boontjes hierin beetgaar; schep met een schuimspaan uit het water.
-
Kook daarna de pasta en aardappelplakjes samen in 8 minuten beetgaar.
-
Giet de pasta en aardappelen in een vergiet.
-
Roer de pesto samen met een scheutje olijfolie in de warme kookpot. Voeg pasta, bonen en aardappelen toe en schep door elkaar.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Werk af met basilicumblaadjes en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven