Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en versnipper de sjalot en look.
-
Snij de preistengel in fijne plakjes.
-
Snij de broccoli in schuine stukken.
-
Snij de pancetta in fijne reepjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pot en stoof de sjalot, look en takjes tijm.
-
Voeg de spekblokjes toe en laat bakken. Overgiet met de kalfsfond en laat tot de helft inkoken. Verwijder het takje tijm.
-
Roer de room erdoor en kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Breng de pasta aan de kook in licht gezouten water. Voeg na 5 min de broccoli, prei en erwtjes toe. Kook beetgaar, giet af en schep door de saus.
-
Bak de pancettareepjes krokant in olijfolie en zet opzij.
-
Klop de eieren los en rasp 2⁄3 van de parmezaan erover, kruid met zwarte peper.
-
Roer de eieren door de warme pasta.
-
Schep in voorverwarmde borden en verdeel de krokante pancetta erover.
-
Rasp de citroenzeste en de rest van de parmezaan erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven