Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en teentjes look en snipper alles fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een grote kookpot.
-
Verkruimel het vlees erin en roerbak bruin.
-
Voeg de ui- en looksnippers toe en laat glazig bakken.
-
Overgiet met tomatenstukjes en passata. Voeg gedroogde kruiden en worcestersaus toe. Verkruimel het bouillonblokje erover en roer stevig door elkaar. Bind de verse kruiden met keukentouw samen en voeg toe.
-
Breng het geheel aan de kook en dek de pot af. Plaats 2 uur in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder het kruidentuiltje en schep de spinazie door de hete saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de pasta in 10 minuten beetgaar in licht gezouten water. Giet af en vang wat kookvocht op.
-
Schep de pasta door de saus; voeg zo nodig wat kookvocht toe.
-
Serveer onmiddellijk met parmezaan en mozzarella.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven