noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en hou apart.
-
Snij de kipfilets in kleine stukjes. Bak ze krokant in wat boter. Haal ze uit de pan.
-
Bak de champignons in een pan met een klontje boter. Blus met de room en voeg de gebakken kip toe. Laat alles indikken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta er als laatste onder en verwarm nog kort.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven