Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente in gezouten kokend water.
-
Doe de kikkererwten met de verse kruiden en bloem in een foodprocessor. Cutter tot een deeg.
-
Maak kleine bolletjes van het deeg en zet 10 min in de frigo.
-
Snij de ui en venkel fijn.
-
Snij met een dunschiller de wortelen in slierten.
-
Stoof de groenten aan in wat olijfolie en voeg de tomatenblokjes erbij. Kruid met peper en zout.
-
Laat de saus 15 min garen.
-
Bak de kikkererwtenbolletjes goudbruin in olijfolie.
-
Voeg de pasta bij de saus en verdeel de veggieballetjes over de pastaschotel.
-
Snij met een dunschiller wat schilfers Parmezaanse kaas over de pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven