Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de sjalot en de look fijn en snij de groenten in kleine blokjes.
-
Stoof de sjalot en de look glazig in wat olijfolie. Voeg de overige groenten toe. Kruid met tijm, peper en zout. Stoof de groenten even aan.
-
Voeg een klein scheutje water en een half bouillonblokje toe. Doe het deksel op de pot en laat de groenten op een zacht vuur verder garen.
-
Als de groenten beetgaar zijn, voeg de mascarpone toe en roer om. Proef en kruid naar smaak bij met peper, zout en tijm.
-
Leg de pancetta 5 min op een rooster in de voorverwarmde oven op 180°C tot hij krokant gebakken is. Laat afkoelen.
-
Kook de pasta al dente.
-
Serveer de pasta met de saus, verkruimelde pancetta en geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven