Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Snij de blaadjes salie fijn. Pel de ui en look en snipper alles fijn. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
-
Snij de gorgonzola in stukjes.
-
Stoof de ui- en looksnippers in boter. Voeg de pancetta en champignons toe en bak goudbruin. Kruid met verse salie, peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in ruim water.
-
Voeg wat kookwater bij de champignons en schep ½ van de gorgonzola erdoor. Overgiet met de room en laat even koken. Kruid met peper en zout.
-
Giet de pasta af en schep door het champignonmengsel. Bestrooi met de rest van de gorgonzola en salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven