Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou de groene pluimpjes van de venkel apart en snij de knollen in fijne plakjes.
-
Trek de makreelfilets in stukken. Snipper de bladpeterselie fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pot en bak de venkelplakjes tot ze zacht zijn; schep regelmatig door elkaar.
-
Haal van het vuur en voeg de makreel, kappertjes, citroensap en zeste toe. Hou warm.
-
Kook de pasta in 9 minuten beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep door het makreelmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
-
Strooi de bladpeterselie erover. Garneer met de groene venkelpluimpjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven