Pasta met gekonfijte look, champignons, pijnboompitten en gedroogde pancetta
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de plakjes pancetta open op een bakplaat en laat ze ongeveer 2 uur drogen in een oven van 70 tot 80°C.
-
Kleur de pijnboompitten goudbruin in een antikleefpan. Haal ze onmiddellijk uit de pan als ze gekleurd zijn, anders worden ze te bruin.
-
Reinig de champignons en snij in kwartjes.
-
Kook de tagliatelle al dente in voldoende gezouten kokend water.
-
Bak ondertussen de champignons in wat hete olijfolie.
-
Giet de pasta af. Laat uitlekken en dresseer in het midden van een diep bord. Verdeel de champignons en gedroogde pancetta erover. Besprenkel met wat fijne olijfolie en kruid met peper en zout. Werk af met enkele gekonfijte lookteentjes, pijnboompitten en fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven