Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Snij de bieslook fijn. Meng ¾ van de bieslooksnippers door het gehakt. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Vorm met natte handen 8 ballen. Bak ze goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Borstel de champignons schoon. Snij ze in plakjes. Stoof ze samen met de sjalotsnippers in de boter zonder ze te laten kleuren. Bestrooi met bloem en voeg de bouillon beetje bij beetje toe tot je een homogene saus bekomt. Breng op smaak met citroensap, versgemalen peper en zeezout. Roer de room erdoor.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken.
-
Verdeel de pasta over de voorverwarmde borden. Schik de gehaktballen erop. Schep de champignonsaus erover.
-
Werk af met de rest van de bieslook en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven