Pasta met gegrilde paprikapesto en rucola

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill van de oven. Blaker de paprika’s zwart aan alle kanten onder de grill.
-
Haal uit de oven en leg in een kom. Trek er plasticfolie over en laat 20 min luchtdicht rusten. Verwijder vervolgens de steelaanzet, schil en zaadjes van de paprika’s.
-
Pel de tenen look en mix samen met de paprika’s, halfzongedroogde tomaatjes (met olie) en pijnboompitten tot een pesto.
-
Breng op smaak met espelettepeper en zout.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en schep de pesto erdoor.
-
Schep de rucola erdoor. Werk af met basilicumblaadjes en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven