noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij ze in lange plakken. Besprenkel met citroensap. Bak ze aan beide zijden in boter goudbruin.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verwarm de room en laat de helft van de kaas erin smelten. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Hak de walnoten grof.
-
Schep de pasta door de saus. Verdeel over voorverwarmde borden. Schik de plakken peer erop. Verkruimel de rest van de gorgonzola erover. Werk af met tijmnaaldjes en walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven