Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij in kwartjes.
-
Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet af, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Bak de braadworsten ondertussen gaar in een klontje gesmolten boter. Voeg de champignons toe en laat meestoven in dezelfde pan. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof ze aan in wat boter en laat slinken. Kruid met peper en zout.
-
Meng de pasta, spinazie en champignons door elkaar.
-
Snij de gebakken braadworst in stukjes en meng onder de pasta.
-
Serveer in een diep bord of kom en besprenkel met nog wat olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven