Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in een pot met kokend water en een beetje zout.
-
Reinig de broccoli en snij in kleine roosjes. Kook de broccoli beetgaar.
-
Bereid ondertussen de saus: warm de room en Boursin zachtjes op. Kruid met peper.
-
Snij de sneetjes zalm in kleine stukjes.
-
Giet de pasta en broccoli af en laat uitlekken in een vergiet.
-
Doe de uitgelekte pasta en broccoli opnieuw in de kookpot en meng de zalmsnippers er ook onder.
-
Overgiet alles met de saus en meng goed door elkaar.
-
Giet in diepe borden. Werk af met de geraspte kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven