Pasta in lookroom met zeekraal en grijze garnalen
Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de cappellini in gezouten water 1 min minder dan vermeld op de verpakking.
-
Giet af en koel af onder koud water.
-
Spoel de zeekraal onder koud water en verwijder eventueel de harde uiteindes. Dep goed droog.
-
Pel de look en plet 4 teentjes met de platte kant van een groot mes. Pers het vijfde teentje fijn met een lookpers.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verhit 50 ml olijfolie met de 4 geplette tenen look in een pan. Laat op een zacht vuur goed trekken tot de look begint te geuren.
-
Verwijder de looktenen en voeg het overige fijngesnipperde teentje look en de chilipeper toe. Laat kort bakken.
-
Voeg de zeekraal toe en roerbak enkele min.
-
Voeg de pasta toe en laat ook enkele min al roerend meebakken.
-
Blus met de room en breng aan de kook. Laat even doorkoken zodat de room mooi rond de pasta blijft kleven. Roer de peterselie eronder. Kruid met zwarte peper.
-
Serveer met grijze garnalen en werk af met een snuifje fleur de sel en enkele blaadjes platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven