Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en ui en snipper fijn.
-
Schil de wortels. Snij de wortels en selder in blokjes.
-
Snij de pancetta in repen.
-
Verwarm de olijfolie met de pancetta in een stoofpot.
-
Bak de ui, de wortel, de selder, de look en het chilipoeder.
-
Roer de rozemarijn, salie, laurier en gepelde tomaten erdoor. Laat 5 min sudderen. Maak de tomaten wat kleiner met een vork.
-
Voeg de kikkererwten (24 u geweekt in 1,2 l licht gezouten water) met het weekwater toe. Laat 1 u koken onder deksel.
-
Verwijder de rozemarijn, salie en laurier.
-
Schep ± ½ van de kikkererwten met wat vocht uit de kookpot en mix fijn. Voeg weer toe aan de stoofpot. Kruid met zout.
-
Voeg de pasta en 250 ml water toe en laat garen tot de pasta al dente is.
-
Serveer en werk af met wat olijfolie en gemalen pecorino.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven