Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de chateaubriand in reepjes.
-
Verhit wat arachideolieolie in een kookpot. Bak de reepjes vlees krokant en haal uit de pan.
-
Bak de ui en look glazig in dezelfde pan. Roer de fajita spice mix, kurkuma en vloeiende bloem erdoor. Voeg de paprika toe.
-
Blus met de passata en kippenbouillon.
-
Laat 30 min rustig koken zonder deksel.
-
Voeg de Soubry Eazy Pasta wokmie en het vlees bij de saus en laat 3 min garen.
-
Werk af met cheddar en platte peterselie.
-
Serveer met stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven