Pasta carbonara met champignons en pancetta
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Verwarm wat olijfolie met de look op een zacht vuur.
-
Voeg de champignons en 100 g pancetta toe en roerbak goudbruin.
-
Breng gezouten water aan de kook.
-
Voeg de pasta toe en kook ‘al dente’, volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Roer de eieren los met 100 g gemalen Parmezaanse kaas. Kruid met zwarte peper.
-
Schep de pasta na gaartijd rechtstreeks uit het kookvocht bij de gegaarde champignons met pancetta en voeg de bieslook toe. Roer goed door en haal van het vuur.
-
Roer de losgeklopte eieren erdoor en kruid met zwarte peper. Voeg 1 à 2 pollepels kookvocht toe voor een extra smeuïge saus.
-
Werk af met de overige Parmezaanse kaasen ongebakken pancetta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven